Sociāla maršruta aplikācija ar karšu integrāciju - Ziediņš, Reinis (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darbā tiek aprakstīta sociāla rakstura maršrutu lietotne “Social trails”, kas ir paredzēta viedtālruņiem ar Android operētājsistēmu. Lietotne paredzēta, lai tās lietotāji varētu rīkot izklaidējošus pārgājienus un iepazīt citus tās lietotājus. Tam, lai pārgājieni būtu būtiski konkrētajam lietotājam, applikācija tos rāda Google Maps, vadoties pēc ierīces atrašanās vietas.

This qualification work describes a social routes application “Social trails”, designed for smartphones with Android operating system. This app is designed so that its users could create entertaining treks and get to meet its other users. This app uses Google Maps and user’s current location, so that the treks would be relevant to the user in question.
Social routes appplication with maps integration
Keywords: Datorzinātne; Android; Google Maps; Java; Location