Izcila vide studijām un pētniecībai - LU Bibliotēka - Vēliņa-Švilpe, Ilona (Izglītība un Kultūra, 2020)
Raksts sniedz ieskatu LU inovatīvajā modelī, kas tiek īstenots LU Akadēmiskajā centrā Torņakalnā. LU Dabas mājā un LU Zinātņu mājā izvietotās LU Bibliotēkas jaunākās nozaru bibliotēkas veido modernāko bibliotēkas vidi, kāda līdz šim bijusi Latvijas augstskolu bibliotēkās.
Raksts publiskots ar "Izglītība un Kultūra" redakcijas atļauju.
Keywords: LU Bibliotēka; Dabaszinātņu bibliotēka; Zinātņu mājas bibliotēka; LU Akadēmiskais centrs; Pašapkalpošanās iekārtas; Bibliotēkas vide; Latvijas Universitāte - vēsture; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science