Pirmà palihdsiba peepeschôs nelaimes gadijumôs [Pirmā palīdzība piepešos nelaimes gadijumos] - Strautzelis, Pāvils (R.L.B. Derīgu grāmatu nodaļas izdevums, 1907)
Fraktūras burti, vecajā ortogrāfijā.
Pirmā palīdzība piepešos nelaimes gadijumos
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE; Pirmā medicīniskā palīdzība; First aid