Reklāmas sistēmas izstrāde - Gončarova, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2018)
Šī darba mērķis ir apskatīt specifiskās sistēmas izstrādi un noteikt tai vispiemērotāko arhitektūru un atbilstošāko satvaru. Tiek izstrādāta tīmekļa vietne, kas nodrošina daudzpusīgu darbu ar tīmekļa reklāmu dažādām lietotāju grupām - reklāmas firmas darbiniekiem (dizaineriem, statistiem, projektu vadītājiem utt.), mājaslapu apmeklētājiem, īpašniekiem utt. Darba hipotēze, kas tiek apskatīta un pierādīta pētījuma laikā, ir sekojoša: šāda tipa tīmekļa programmatūrai optimāls satvars ir Laravel.

The purpose of this work is to look at the development of a specific system and identify the most appropriate architecture and framework for it. Within this research, a website is developed. It provides multi-faceted web-based advertising for different user groups - the advertising companies employees (designers, statisticians, project managers, etc.), website visitors, owners, etc. The work hypothesis that is examined and demonstrated during the study is as follows: the optimal framework for this kind of web-based software is Laravel.
Advertising system development
Keywords: Datorzinātne; Laravel; PHP; tīmekļa programma; Internets