Eisa mōcība dēļ mozu bārnu [Īsa ābeces mācība maziem bērniem] - (:unkn) unknown (Noma taysieszonas gromatu ontona marcinowska, 1849)
Ābece pēc burtošanas metodes ar katoļu reliģiskajiem lasāmtekstiem un cipariem. Bibliogrāfiskās ziņas: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 : kopkatalogs. Rīga : Latvijas Nacionālā bibliotēka, 1999, Nr. 2020. Pieejams arī tiešsaistē: seniespiedumi_latviesu_valoda_1525_1855.pdf
Īsa ābeces mācība maziem bērniem
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Ābeces; Katoļu baznīca. Katehismi; Katoļu lūgšanas; Mācību literatūra; Mācību grāmatas