Datu importa sistēma "CC-03" - Liepa, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2017)
Dotās programmatūras uzdevums ir veikt automātisku internetveikala OpenCart inventāra sinhronizāciju – ievadi, labošanu, dzēšanu, izmantojot Microsoft Excel tabulas. MODULIS dod iespēju lietotājam organizēt preču inventāru pārskatāmi, automatizēti un bez liekām darbībā Microsoft Excel vidē un pēc tam ātri un vienkārši veikt šo datu importu OpenCart datubāzē. Funkcionalitātē ietilpst automātiska kategoriju, ražotāju, opciju, opciju vērtību, atribūtu, noliktavas statusu izveide un attēlu ielasīšana no direktorijas kā arī iespēja operēt ar akcijas cenām.

The given software aims to perform an automatic internet store OpenCart inventory input, update, deletion using Microsoft Excel tables. MODULE enables the user to organize goods inventory in a transparent and automated way in Microsoft Excel environment and after that quickly and easily import this data in to OpenCart database. Functionality includes automatic category, option, option value, attribute, store status creation and image input from directories as well as the opportunity to operate with promotional prices.
Datu Import System "CC-03"
Keywords: Datorzinātne; OpenCart; Excel; automatizācija; imports