SIA "RGB" finanšu situācijas analīze un novērtējums - Grišāns, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir SIA „RGB” finanšu situācijas analīze un novērtējums. Diplomdarbā tiek izklāstīts finanšu analīzes teorētiskais aspekts, apskatot praksē visbiežāk pielietotos finanšu analīzes metodes un koeficientus, bet pēc tam tiek apskatīts šīs teorijas pielietošana praksē izanalizējot un novērtējot SIA „RGB” finanšu pārskatus laika posmā no 2010.gada līdz 2012.gadam. Diplomdarba mērķis ir veikt SIA „RGB” finanšu analīzes novērtējumu, lai izvērtētu sabiedrības esošo saimniecisko darbību un izteiktu priekšlikumus turpmākās saimnieciskās darbības veiksmīgākai turpināšanai. Darba apjoms ir 63 lapas. Darbā ietilpst 15 tabulas , 6 attēli, 3 pielikumi. Atslēgvārdi: finanšu analīze, analīze, likviditāte, rentabilitāte, maksātspēja.

Diploma thesis theme is LTD "RGB" financial situation analysis and evaluation. In diploma there are set out the theoretical aspect of financial analysis and view the most commonly used financial ratios in financial analysis, but after that you see the application of theory to practice analyzing and evaluating the LTD "RGB" financial statements during the period from 2010 to 2012. Thesis objective is to carry out the LTD „RGB” financial analysis assessment to evaluate the existing economic activities and proposals for a strong continuation of the economic activity for a more prosperous future. The amount of work is 63 pages. The paper includes 15 tables , 6 figures, 3 appendixes. Keywords: financial analysis, analysis, profitability, liquidity and solvency.
Ltd. "RGB" financial situation analysis and evaluation
Keywords: Ekonomika