Zīmola vizuālā identitāte tetovēšanas studijai "Green Oasis Tattoo" - Brombaha, Aleksandra (Latvijas Universitāte, 2025)
Dimpolmdarba ietvaros tiek izstrādāta tetovēšanas salona zīmola “Green Oasis Tattoo” vizuālā identitāte, kura veicinās zīmola atpazīstamību un palīdzēs piesaistīt mērķauditoriju. Darba izvirzītā problēma ir saistīta ar tetovēšanas efektīvas vizuālās komunikācijas nepilnībām tetovēšanas nozarē, kas ierobežo zīmola konkurētspēju tirgū. Pētījuma daļā tiek analizētas tetovēšanas salonu zīmolu vizuālās identitātes, izvērtējot to logotipus, krāsu paletes un citu vizuālo materiālu saskaņotību un estētiskumu. Ņemot vērā iegūtos datus, tiek izstrādāta tetovēšanas zīmola “Green Oasis Tattoo” vizuālā identitāte, kas atspoguļo salona vērtības- dabu un mākslieniciskumu, kas rezultātā ļauj izveidot saskaņotu vizuālo identitāti, kas savukārt palīdzēs salonam “Green Oasis Tattoo” izcelties tirgū un piesaistīt vēlamo mērķauditoriju. Atslēgas vārdi: zīmols, tetovēšanas studija, logotips, vizuālā identitāte.

As part of this thesis, the visual identity of the tattoo studio "Green Oasis Tattoo" is developed to enhance brand recognition and attract the target audience. The identified problem relates to the lack of effective visual communication within the tattoo industry, which limits brand competitiveness in the market. The research section analyzes the visual identities of various tattoo studios, evaluating their logos, color palettes, and the coherence and aesthetics of other visual materials. Based on the collected data, a cohesive visual identity is created for "Green Oasis Tattoo", reflecting the studio's core values: nature and artistry. As a result, the developed identity will help "Green Oasis Tattoo" stand out in the market and attract its desired target audience. Keywords: brand, tattoo studio, logo, visual identity.
Brand visual identity for tattoo studio "Green Oasis Tattoo"
Keywords: Mākslas zinātne; zīmols; vizuālā identitāte; tetovēšana; tetovēšanas studija; logotips