Oracle CRM "SIEBEL" konfigurācijas iespējas - Kirtovskis, Toms (Latvijas Universitāte, 2017)
Oracle CRM "SIEBEL" konfigurācijas iespējas Šis bakalaura darbs satur informāciju par Oracle CRM “SIEBEL” konfigurāciju un tās iespējām. Galvenais uzdevums, veidojot šo bakalaura darbu, bija apkopot informāciju par Oracle CRM “SIEBEL” un detalizēti aprakstīt tā konfigurēšanas procesa norisi. Iegūtos rezultātus raksturo izveidotā produktu konfigurāciju aprakstošā blokshēma un tās detalizēts apraksts.

Oracle CRM "SIEBEL" configuration options This bachelor thesis consists of information about Oracle CRM “SIEBEL” configuration and it’s options. Main task of making this bachelor thesis was to gather information about Oracle CRM “SIEBEL” and make a detailed description of configurational process. Results consist of blockschema that represents process of product configuration and detailed description of this blockschema.
Oracle CRM "SIEBEL" configuration options
Keywords: Datorzinātne; Oracle; SIEBEL; CRM; SaaS