Profesore Milda Pētersone: personālais literatūras rādītājs - Erdmane, Lija (P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte, 1980)
Saturs: Priekšvārds. A. Skrupskis. Bioloģijas zinātņu doktore profesore Milda Pētersone. Bioloģijas zinātņu doktores profesores M. Pētersones publicētie darbi (1936.-1980.) Bioloģijas zinātņu doktores profesores M. Pētersones rediģētie darbi. Bioloģijas zinātņu doktores profesores M. Pētersones vadītās disertācijas. Raksti par bioloģijas zinātņu doktori profesori M. Pētersoni. Bioloģijas zinātņu doktores profesores M. Pētersones darbu alfabētiskais rādītājs. Personu rādītājs.
Профессор Милда Петровна Петерсоне: персональный указатель литературы
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Chemistry::Biochemistry; Bioloģijas zinātņu profesori Latvijas Univesitātē; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes profesori; P. Stučkas Latvijas Valsts universitātes profesori; Uzturzinātne - bibliogrāfiskais rādītājs; Medicīnas bioķīmija - bibliogrāfiskais rādītājs; Bioķīmija - bibliogrāfiskais rādītājs; Professors of the Latvian University; History of the University of Latvia; Bibliogrāfiskie rādītāji