EVE Online varoņu iemaņu plānotājs - Tilgass, Rūdolfs (Latvijas Universitāte, 2015)
Android lietojumprogramma, kas paredzēta spēlēs “EVE Online” varoņu monitorēšanai un to iemaņu plānošanai. Lietojumprogramma ļauj veidot savienojum ar spēli un iegūt informāciju par spēlētāja kontam piesaistītajiem varoņiem. Pieejama informācija par varoni, tā spējām, tam pieejamajiem resursiem. Iespēja apskatīt spēlēs varoņa epastus. Izmantojot šos datus, lietojumprogramma ļauj veidot iemaņu plānus. Lietotājam, ievadot tikai vēlamos gala mērķus iemaņu kokā, lietojumprogramma sastādīts iemaņu sarakstu, izsekojot visām spēju vajadzībām. Iemaņu saraksts ir diezgan liels, uz doto brīdi 400 iemaņu. Šobrīd spēlētajam jāspēj izsekot 400 spējām, kuras ir atkarīgas no dažādām citām iemaņām, piecos dažādos līmeņos. Šādus plānus var piesaistīt spēlēs varoņiem, lai redzētu, kādas iemaņas vēl atlicis trenēt un kādā secībā. Lietojumprogramma arī optimizē spēles varoņa spējas, lai iemaņu trenēšana notiktu optimālā laikā, kā arī norāda, kas spēlētājam nepieciešams, lai atlikušo iemaņu treniņu pabeigtu.

Android application for EVE Online character monitoring and skill planning. The application allows users to interact with the game and retrieve their accounts' character data. Available data consists of basic information about each character, their attributes and skills, and their resources. It also allows you to read each characters e-mail. Application allows to create skill training plans from this data. User only has to input the skills he desires and the application will traverse the skill tree to create a skill training plan for the user. The skill tree is rather large, around 400 skills. User has to follow 400 skills and their dependencies, which differ for each of 5 levels of the skill to create a skill plan manually. Skill plans created by the application can be assigned to each of user's characters to create a training plan which will show what skills user's character still has to train and in what order. Application is also able to optimize characters attributes for the shortest training time.
EVE Online skill planner
Keywords: Datorzinātne; Android; Agile; EVE Online; plānošana