Domāšanas prasmju pilnveide matemātikā 6.klasei augstākajā līmenī - Zālīte, Līga (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darbā autors pētījis domāšanas prasmes, konkrētāk analizējot plānošanas, klasifikācijas un analītiskās prasmes teksta izpratnē augstākajā izziņas līmenī un to pilnveidi matemātikā 6. klasei. Darbā ir veikta skolēnu prasmju diagnostika plānošanā, klasificēšanā un teksta analizēšanā. Skolotājiem ir izstrādāti metodiskie ieteikumi iepriekš minēto skolēnu prasmju attīstīšanai. Bakalaura darbs sastāv no četrām nodaļām, diviem pielikumiem, 17 attēliem un divām tabulām.

In this Bachelors thesis the author has described the theoretical aspects of Higher-order thinking skills, specifically skills of planning, classification and text analysis and the development of these skills in Maths in form 6 (12-13 years old). Author has diagnosed pupils’ skills in planning, classification and text analysis skills. In Bachelors thesis have been developed methodical recommendations to improve these skills. Bachelor’s thesis is composed of four chapters, two appendices, 17 images, 2 tables.
The development of Higher-order thinking skills in Maths in form 6 (12-13 years old)
Keywords: Pedagoģija