SIA "Valrito" apgrozījuma palielināšana - Lazdiņš, Ivars (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba mērķis ir izpētīt SIA „Valrito” attīstības iespējas, piedāvājot savam klientam iegādāties jaunu, līdz šim nepiedāvātu produktu līdz 2015. gadam, pielietojot projekta vadīšanas metodes.Darbs ietver uzņēmuma veikalu „Gustiņš” noieta tirgus, produktu un pakalpojumu piedāvājuma, un finanšu rādītāju izpēti, un analīzi. Risinājuma piedāvājumu, kura realizācijai par pamatu tiks ņemts jauna produkta ražošanas uzsākšana.Darba pētījuma ietvaros tiek definēta sekojoša problēma: Uzņēmums SIA „Valrito” nenodrošina pietekamu sortimenta klāstu savos veikalos. Problēmas risināšanai darba autors izstrādā projektu, kura ietvaros tiek atrastas un rekonstruētas ražošanas telpas, izveidota gaļas kūpinātava, apmācīts personāls un uzsākta gaļas kūpinājumu ražošana. Projekta mērķis ir dot iespēju Alūksnes un Gulbenes iedzīvotājiem iegādāties kvalitatīvu, ar zināmu izcelsmi un pagatavošanas metodi ražotus gaļas kūpinājumus. Darbs sastāv no 192 lappusēm, 15 attēliem, 16 tabulām un 36 pielikumiem. Atslēgvārdi: projektu vadīšana, projekts, projekta rokasgrāmata, gaļas kūpinājumi.

Aim of Master thesis is to explore "Valrito" Ltd development opportunities offering a client to buy product till year 2015 that is new and have not been presented until now, using project management methods. Master thesis includes analysis of store "Gustiņš" markets, analysis of offered products and financial indicator analysis, as well offer of solution, that will be realized on a basis of new product production. Within this work problem is defined: Company "Valrito" Ltd is not securing sufficient range of product assortment in its stores. To solve the problem author develops project, that includes finding and reconstructing production facilities, developing meat smokehouse, personnel training and starting production of smoked meat. Aim of project is to give opportunity for inhabitants of Aluksne and Gulbene to purchase smoked meat that is quality, with known place of origin and production method.This work consists of 192 pages, 15 images, 16 tables and 36 attachments.Keywords: project management; project; project handbook; smoked meat.
Increasing turnover of the company "Valrito" Ltd.
Keywords: Vadībzinātne