Volfgangs Goethe: dzīve un darbi [Volfgangs Gēte] - Dauge, Aleksandrs (A. Raņķa izdevniecība, 1925)
Saturs: Ievadam 5 Goethes bērnība un agrā jaunība 13 Studenta gadi 26 Herders 36 Vētras un trauksmes laikmets 41 Egmonts un uzvara par jaunības titānismu 58 Pirmie gadi Veimārā 67 Itālijā 82 Atkal Veimārā 94 Ifigenija un Tasso 99 Šillers 113 Goethes audzināšanas romāns — Vilhelms Meisters 118 Goethes paša sevis audzināšana 146 Goethe un politika 154 Hermans un Doroteja 168 Pēc Šillera nāves 172 Pirmradniecība 185 Goethes Pandora un viņa atmiņu grāmata 192 Goethes lirikas posmi 206 Goethe kā domātājs 233 Goethes dzīves gudrība 260 Fausts 289 Goethes rakstu izdevumi 334 Literatūra par Goethi 334
Volfgangs Gēte: dzīve un darbi
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Vācu literatūras vēsture; Autori, vācu; Vācu rakstnieki; Rakstnieki, vācu; Gēte, Johans Volfgangs fon; Biogrāfijas; Goethe, Johann Wolfgang von; Deutsche Schriftsteller; Deutsche Literaturgeschichte; German literature - history and criticism