3-4 gadus vecu bērnu personīgās higiēnas paradumu pilnveide dienas ritumā - Rišķe, Sintija (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darba autors: Sintija Rišķe Kvalifikācijas darba vadītājs: Doc. Dagnija Vigule Kvalifikācijas darba temats: 3-4 gadus vecu bērnu personīgās higiēnas paradumu pilnveide dienas ritumā. Pētījuma mērķis: teorētiski izzināt un pētīt bērna personīgās higiēnas paradumu pilnveidi. Pētījuma jautājums: kādā veidā var veidot 3-4 gadīgu bērnu personīgās higiēnas paradumus dienas ritumā? Darba teorētiskā daļa: literatūras analīze. Darba empīriskajā daļā: novērošana, intervija, anketēšana. Kvalifikācijas darba apjoms sastāv no ievada un divām nodaļām, tai skaitā 6.tabulas, 3.attēli, 3.pielikumi, 37. literatūras un avotu saraksts. Kopējais kvalifikācijas darba apjoms 45.lpp. Atslēgas vārdi: pašapkalopošanās, pedagoģiskais process, personīgā higiēna,higiēnas paradumi.

Author of the qualification paper: Sintija Riške Supervisor of qualification work: Doc. Dagnija Vigule Subject of qualification work: improvement of personal hygiene habits of 3-4 year old children in daily rhythm. The purpose of the study: to theoretically find out and study the improvement of the child's personal hygiene habits. Research question: How can the personal hygiene habits of 3-4-year-old children be formed during the day? Theoretical part of the work: literature analysis. In the empirical part of the work: observation, interview, questionnaire. The scope of the qualification work consists of an introduction and two chapters, including 6. tables, 3. pictures, 3. appendices, 37. list of literature and sources. The total scope of the qualification work is page 45. Key words: self-care, pedagogical process, personal hygiene, hygiene habits.
Improvement of personal hygiene habits of 3-4 year old children in daily rhythm
Keywords: Izglītības zinātnes; Pašapkalpošanās; Pedagoģiskais process; Personīgā higiēna; Higiēnas paradumi