Tar ekun dunnǝ industrializacijan - Walerstejn, L.M. (Lenpartizdat, 1933)
Apskats par Padomju Savienības rūpniecības attīstību. Tulkojums no krievu valodas evenku valodā.
Что такое индустриализация страны
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Industrial engineering and economy; Industry (Soviet Union); Economic policy (Soviet Union); Tungus languages; Evenki language; Evenku valoda; Индустриализация; Тунгусский язык; Эвенкийский язык