Personāla plānošana un piesaiste uzņēmumā SIA "Evolution Latvia" - Krūmiņa, Anete (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma ir „Personāla plānošana un piesaiste uzņēmumā SIA „Evolution Latvia” Darba mērķis ir izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma personāla vadības departamentam, lai uzlabotu personāla plānošanas un piesaistes procesu. Darba teorētiskajā daļā tika apskatīta teorija par personāla plānošanas metodēm un piesaistes avotu veidiem. Analītiskajā daļā tika pētīts uzņēmums un personāla vadības departaments. Tika aptaujāti uzņēmuma darbinieki. Rezultāti uzrādīja, ka neprecīza personāla plānošana izraisa darbiniekos neapmierinātību. Bakalaura darbs sastāv no 61 lapaspuses, tajā ietilpst 2 tabulas, 23 grafiki un 3 pielikumi. Atslēgas vārdi: personāls, plānošana, piesaiste, SIA „Evolution Latvia”

The research subject of this bachelor thesis is „Human resources planning and staffing in company Ltd. „Evolution Latvia”. The objective is to develop proposals for human resources department, in order to improve personnel planning and staffing process. Theoretical part includes theory about personnel planning methods and staffing sources. In analytical part were studied company and human resources department. Employees were surveyed. Results showed that imprecise personnel planning causedthe dissatisfaction ofemployees. Bachelor work consists of 61 pages, it includes 2 tables, 23 pictures and 3 attachments. Keywords: personnel, planning, staffing, SIA „Evolution Latvia”
Human Resources Planning and Staffing in Company Ltd."Evolution Latvia"
Keywords: Vadībzinātne