SIA "Deloitte Audits Latvia" saimnieciskās darbības analīze un attīstības novērtējums - Āboliņa, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2021)
Deloitte tīkla uzņēmumi Baltijas tirgū jau eksistē vairāk nekā 25 gadus. SIA “Deloitte Audits Latvia” darbības pēdējos gados ir novērojams peļņas un apgrozījuma palielinājums, līdz ar to ir nepieciešams veikt tā saimnieciskās darbības analizēšanu, nosakot tā attīstības tendences, vai pastāv kādi trūkumi, riski uzņēmuma tālākai attīstībai. Pētījuma mērķis ir veikt SIA “Deloitte Audits Latvia” saimnieciskās darbības analīzi, no iegūtajiem rezultātiem novērtēt uzņēmuma finansiālo stāvokli, rezultātus un tā attīstības tendences, izdarīt secinājumus un sniegt priekšlikumus uzņēmuma tālākai attīstībai. Galvenie pētījuma rezultāti norāda, ka uzņēmuma pamatdarbība ir efektīva, tā noris veiksmīgi, pētījuma laikā tika saskatīti pāris trūkumi par kuriem sniegti priekšlikumi. Atslēgvārdi: finanšu analīze, uzņēmējdarbības riski, SVID, Deloitte Audit

Deloitte group companies have existed in the Baltic market for more than 25 years. In recent years profit and turnover of Deloitte Audits Latvia Ltd. have been increasing, therefore it is necessary to perform an analysis of its economic activity, determining development trends, whether there are any deficiencies, risks for further development of the company. The aim is to perform an analysis of Deloitte Audits Latvia Ltd. economic activity, to evaluate the financial situation, results, development trends of the company, to provide conclusions and make proposals for further development. Main research results indicate that the main activity of the company is effective and successful, but during the research a couple of shortcomings are seen for which proposals were made. Keywords: financial analysis, business risks, SWOT, Deloitte Audit
Analysis of economic activity and development evaluation of LTD "Deloitte Audits Latvia"
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; finanšu analīze; uzņēmējdarbības riski; SVID; Deloitte Audit