ES fondu vadības Latvijā analīze. - Fedotova, Natālija (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba tēmas „ES fondu vadības analīze Latvijā” izvēle saistīta ar pedēja laikā sakāpinātu interesi par ES fondiem un to izmantošanu Latvijas Republikā. 2004.gada 1.maijā Latvijai kļūstot par pilntiesīgo Eiropas Savienības (ES) dalībvalsti paverās plašas iespējas izmantot ES fondu finansējumu . No tā cik efektīvi un organizēti tiks vadīta ES fondu apguve valstī, būs atkarīga valsts nacionāla labklajība. Tas nozīmē, ka Latvijai ir jābūt izveidotam efektīvam un funkcionētspējīgam institucionālajam ietvaram šo finanšu instrumentu apguvei. Vai šo gadu laikā Latvijai ir izdevies izveidot funkcionētspējīgu administrēšanas sistēmu? Divu planošanas periodu analīze sniedz atbildi uz šo jautājumu. Atslēgvārdi: ES fondi, vadība, analīze, funkcionētspējīgs, restrukturizācija, labklajība

Bachelor thesis topic " Analises of the EU funds management in Latvia" has been selected in recent times heightened interest in the EU funds and their use in Latvian Republic. On 1 May 2004, Latvia became a member of the European Union (EU) what offers huge potential for the use of EU funds financing. On how effective and organized will chair the fund, will depend on country national prosperity. This means that Latvia needs to be to establish effective and able to function institutional framework of these financial instruments acquiring. Does Latvia has managed to create operational character of the administrative system during all this years? Two period programming of the analysis provides an answer to this question. Keywords: EU funds, management, analysis, able to function, restructuring, national prosperity
Analyses of the EU funds management in Latvia.
Keywords: Vadībzinātne