Darba aizsardzības sistēma Smiltenes tehnikuma Alsviķu teritoriālajā struktūrvienībā un tās pilnveide - Vizuliņš, Māris (Latvijas Universitāte, 2020)
Kvalifikācijas darba autors ir Māris Vizuliņš. Darba vadītājs ir Mg.oec. Ilze Rubene. Darba temats ir ”Darba aizsardzības sistēma Smiltenes tehnikuma Alsviķu teritoriālajā struktūrvienībā un tās pilnveide”. Darba aizsardzības sistēmai uzņēmumā ir ļoti liela nozīme un būtība, kas regulē un kontrolē darba vidi. Darba aizsardzības sistēma uzņēmumā ir nepieciešama, lai mēs zinātu un likumiski spētu rīkoties atbilstoši noteiktajam. Kvalifikācijas darba mērķis: analizēt darba aizsardzības sistēmu Alsviķu struktūrvienībā, nosakot tās pilnveides iespējas.

The author of the qualification paper is Māris Vizuliņš. The supervisor is Mg.oec. Ilze Rubene. The topic of the work is “Labor protection system in Smiltenes Professional Education Competence Centre and its improvement”. The labor protection system in the company has a very important role and essence, which regulates and controls the work environment. The occupational safety system in the company is necessary so that we know and are legally able to act in accordance with the regulations. I can improve not only our own safety, but also the safety of the environment at work. The aim of the qualification work: to analyze the labor protection system in the structural unit of Alsviķi, determining the possibilities of its improvement.
Labor protection system in Smiltenes Professional Education Competence Centre and it`s improvement
Keywords: Darba aizsardzība (Alūksnes filiāle) [RPIVA]; darba aizsardzība; darba drošība; darba vide; darba aizsardzības sistēma; darba aizsardzības likums