Valoda: nozīme un forma, 14: Gramatika un korpusa pētījumi - (:unkn) unknown (LU Akadēmiskais apgāds, 2023)
Rakstu krājums „Valoda: nozīme un forma 14. Gramatika un korpusa pētījumi” ir Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes Latvistikas un baltistikas nodaļas rīkotās Latvijas Universitātes 80. starptautiskās zinātniskās konferences Latviešu un vispārīgās valodniecības sekcijas „Gramatika un korpusa pētījumi” (10.02.2022.) materiālu apkopojums 13 rakstu veidolā.

The collection of articles "Language: meaning and form 14. Grammar and corpus studies" is part of the "Grammar and corpus studies" section of the Latvian and general linguistics section of the 80th international scientific conference of the University of Latvia, organized by the Department of Latvian and Baltic Studies of the Faculty of Humanities of the University of Latvia (10.02.2022). collection of materials in the form of 13 articles.
Language: Meaning and Form 14. Grammar and Corpus-Based Research
Keywords: gramatika; grieķu īpašvārdi; adjektīvu darināšana; lietvārdu darināšana; Lithuanian prefixes; Latvian reflexive verbs; critical discourse analysis; korpusi; pakārtojuma un sekundāri predikatīva sakara robežgadījumi; norādāmie vietniekvārdi sarunvalodā; „Latviešu valodas sintaktiski marķētais korpuss”; latviešu valodas sintakse; tulkojums; Aristoteļa „Runas mākslas – rētorikas” glosārijs; diminutives; grammar