Kvalitātes kultūras veidošanās vispārizglītojošā izglītības iestādē - Sīmane-Ambaine, Baiba (Latvijas Universitāte, 2021)
Maģistra darbā “Kvalitātes kultūras veidošanās vispārizglītojošā izglītības iestādē” autore aplūko, kas un kādi procesi vai darbības raksturo un veido kvalitātes kultūru vispārizglītojošā izglītības iestādē, kura īsteno padziļinātu pamatizglītības programmu mākslā. Analizētas teorētiskās nostādnes kvalitātes kultūras veicināšanas aspektā. Pētījuma rezultātā, autore izstrādā ieteikumus kvalitātes kultūras veicināšanā vispārizglītojošā izglītības iestādē, kura īsteno padziļinātu pamatizglītības programmu mākslā.

The author of the present master paper “Formation of Quality Culture in a General Education Institution” looks what and what kind of processes or activities characterize and make quality culture in general education institucion, that implements in-depth basic education pogram in art. Theoretical approaches in the aspect of quality culture promotion are analyzed. As a result of the research, the author develops recommendations for the promotion of quality culture in a general education institution, which implements an in-depth basic education program in art
Formation of Quality Culture in a General Education Institution
Keywords: Izglītības vadība; kultūra; kvalitāte; izglītība; kvalitātes kultūra; organizācijas kultūra