Spēle kā didaktisks paņēmiens 1. klasē - Koloda, Lana (Latvijas Universitāte, 2015)
Diplomdarbs „Spēle kā didaktisks paņēmiens 1. klasē” satur 4 nodaļas, izmantotās literatūras un informācijas avotu uzskaitījumu un 10 pielikumus. Teorētiskā daļā tiek aplūkots spēles teorētiskais pamats, bet praktiskajā izstrādātas 9 spēles 1. klasei un apkopoti skolēnu un skolotāju anketēšanas rezultāti. Atslēgvārdi: spēle, matemātika, sākumskola.-

Bachelor work “ Game as a didactic method in first class “ contains 4 chapters, bibliography, informatics listing and 10 attachments. In the theoretical part summarized the theoretical basis of game, but in practice developed 9 games for first grade students.Also collected and summarized students and teachers results of questionnaires. Keywords: game, mathematics, primary school.-
Game as a Didactic Method in First Class
Keywords: Pedagoģija