Asociētā profesore Olga Ozoliņa: biobibliogrāfiskais rādītājs - Latvijas Universitāte. Bibliotēka; Lapa, Anta; Niedra, Inga (Latvijas Universitāte, 2004)
Biobibliogrāfiskajā rādītājā ietverti asociētās profesores Olgas Ozoliņas publicētie darbi no 1975. līdz 2003. gadam, kā arī literatūra par viņu.
Olga Ozoliņa
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Romance languages::French language; Filoloģijas zinātņu profesori Latvijas Univesitātē; Latvijas Universitātes vēsture; Romāņu filoloģija - bibliogrāfiskais rādītājs; Franču valoda - bibliogrāfiskais rādītājs; Franču valodas vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Franču valodas gramatika - bibliogrāfiskais rādītājs; Frankofonija - bibliogrāfiskais rādītājs; Français - index bibliographique; Philologie romaine - index bibliographique; Francophone - index bibliographique; French - bibliographical index; Scientists of the Latvian University; History of the University of Latvia; Французский язык - библиографический указатель; Biobibliogrāfiskie rādītāji