Latweeschu semneeks: wehsturiskā daļa [Latviešu zemnieks: vēsturiskā daļa] - Roziņš, Fricis (Latvijas Kom. partijas grāmatu apgādniecība "Spartaks", 1920)
Vecajā ortogrāfijā.
Latviešu zemnieks: vēsturiskā daļa
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Dzimtbūšana - Latvija - vēsture; Dzimtcilvēku atbrīvošana - Latvija; Zemnieki - Latvija; Serfdom - Latvia - history; Abolition of serfdom - Latvia; Peasantry - Latvia