Ukrainas notikumu atspoguļojums Latvijas un Krievijas masu medijos no 21.11.2013. līdz 18.03.2014. - Maļinovskis, Valdis (Latvijas Universitāte, 2014)
Darba nosaukums: Ukrainas notikumu atspoguļojums Latvijas un Krievijas masu mēdijos no 21.11.2013. līdz 18.03.2014. Darba mērķis: Noskaidrot Krievijas un Latvijas plašsaziņas līdzekļu pausto nostāju saistībā ar Ukrainas krīzi, iegūt un sistematizēt informāciju, kas ir pieejama Krievijas un Latvijas laikrakstos un interneta vietnēs. Hipotēze: Līdz ar Ukrainas krīzes saasināšanos, Latvijas un Krievijas mēdiju sniegtais atspoguļojums, kļūst vienpusīgāks.

Title: Ukraine's events coverage in Latvian and Russian mass media from 21.11.2013. to 18.03.2014. Objective: To clarify position of Russia’s and Latvia’s media on the crisis in Ukraine, to get and systematize the information that is available in Russia’s and Latvia’s newspapers and on websites. Hypothesis: Due to the escalation of the crisis in Ukraine, reflection of events in Latvia’s and Russia’s media become more one-sided.
Ukraine's events coverage in Latvian and Russian mass media from 21.11.2013. to 18.03.2014.
Keywords: Politikas zinātne (politoloģija)