Datu bāzes rediģēšanas un skriptu ģenerēšanas rīks - Gorbunovs, Ivans (Latvijas Universitāte, 2017)
Šis darbs ir Saules paneļu projektēšanas sistēmas palīglīdzeklis, ar kuru var viegli un ērti veikt izmaiņas ražotāju, saules paneļu un invertoru tabulās, kā arī ielādēt un apskatīt datus no CSV datnes, ģenerēt SQL pievienošanas un atjaunošanas skriptus, un izpildīt tos.

This tool is a helper for Solar power design system. It allows to make changes to the manufacturer, pvmodule and inverter tables. Moreover, it can import and display data from CSV file, generate SQL insert and update scripts, and execute them.
DB update toolkit
Keywords: Datorzinātne; Datu bāzes atjaunošana; SQL skriptu ģenerēšana; CSV datu parsēšana; saules enerģija; C#