Virtuālo panorāmu risinājumi dažādām platformām - Širokovs, Edgars (Latvijas Universitāte, 2011)
Darbā “Virtuālo panorāmu risinājumi dažādām platformām” autors pēta dažādus virtuālo panorāmu atskaņotāju risinājumus, to bāzes un platformas. Autors veic gan teorētiskā materiāla izpēti, gan salīdzina dažādu virtuālo panorāmu risinājumu bāzu veiktspēju un atskaņotāju funkcionalitāti dažādās platformās, kā arī padziļināti izpēta dažādus risinājumus Microsoft Windows 7 veicot veiktspējas testēšanu.

The author in his work “Virtual panorama solutions for various platforms” researches various virtual panorama player solutions, their bases and platforms. The author does both theoretical and practical research, by comparing various virtual panorama player base performance and virtual panorama player functionality on different platforms. The author does more detailed performance testing using the Microsoft Windows 7 platform.
Virtual panorama solutions for various platforms
Keywords: Datorzinātne