Akadēmiķes Daces Markus bibliogrāfija (2006-2020) - Ivbule, Dagnija (LiePA, 2020)
Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķes, profesores Daces Markus biobibliogrāfija II ir turpinājums un papildinājums 2006. g. Latvijas Akadēmiskajā bibliotēkā izdotajai “Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķe, profesore Dace Markus : biobibliogrāfija” sērijā “Latvijas zinātnieki” par laika posmu no 1966. līdz 2005. gadam. Jaunā izdevuma (2020) pilns teksts teksts pieejams tiešsaistē LNB kā E-grāmata (ISBN 9789934569890 (PDF) https://dom.lndb.lv/data/obj/870052.html).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Markus Dace; Valodnieces. Latvija; Valodniecība; Izglītība