Palīgvietne vairumtirdzniecības pārdevējiem - Daškevičs, Artjoms (Latvijas Universitāte, 2019)
Tīmekļa vietne vairumtirdzniecības pārdevējiem ir vietne, kas paredzēta darba optimizācijai kā pārdevējiem, tā arī pircējiem. Tīmekļa vietne dod iespēju pārdevējiem izveidot jaunu piedāvājumu ar savu produktu sarakstu vietnē, bet pircējiem izveidot jaunu pasūtījumu, izvelēties nepieciešamus produktus no piedāvājuma un to skaitu, un uzreiz pēc pasūtījuma procesēšanas saņemt rēķinu. Pēc rēķina saņemšanas pircējs pats apmaksa ar pārskatījumu. Kad rēķins ir apmaksāts, pārdevējs atzīmi pasūtījumu, kā samaksātu, un atsūta pasūtītus produktus, iepriekš sazinoties ar pircēju.

A website for wholesale sellers is a site designed to optimize work for both sellers and buyers. The website gives sellers the opportunity to create a new offer with their product list, while buyers create a new order to pick the necessary products and their count, and immediately receive the invoice after processing the order. When invoice is received, buyer pay it manually with bank transfer. Once the invoice is paid, the seller changes order status as paid, contacts via email with buyer and sends the ordered products.
Helper site for wholesale merchants
Keywords: Datorzinātne; pardēvējs; Laravel; php; pircējs