Noguldījumi Latvijas komercbankās un to analīze - Štāls, Sandris (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma: “Noguldījumi Latvijas komercbankās un to analīze.” Tēma ir aktuāla, jo parāda noguldījumu un uzkrājuma iespējas Latvijas komercbankās, to resursu piesaisti un uzticamību. Darbā tiek analizēti un salīdzināti trīs lielāko Latvijas komercbanku (AS “Swedbank”, AS “SEB bankas”, AS “DNB bankas”) noguldījumu piedāvājuma veidi, noguldījumu procentu likmes un noguldījumu apjoms, laika periodā no 2010. – 2012.gadam. Bakalaura darba mērķis ir izanalizēt Latvijas komercbanku noguldījumu veidus, to tirgus tendences un balstoties uz analizes rezultātiem izstrādāt priekšlikumus noguldījumu pilnveidošanai. Lai sasniegtu bakalaura darba mērķi, tika izvirzīti sekojoši uzdevumi: 1.Analizēt Latvijas komercbanku noguldījumu veidus un resursu veidošanos; 2.Analizēt Latvijas komercbanku uzticamību, uzkrājumu tendences un tirgus analīzi; 3.Analizēt trīs lielāko Latvijas komercbanku (AS „Swedbnak”, AS „SEB bankas”, AS „DNB bankas”) noguldījumu piedāvājuma veidus, noguldījum

Bachelors degree work theme: ''Deposits in Latvian commercial banks and their analysis''. This topic is interesting because it shows the possibilitys of deposit and saving accounts in Latvian commercial banks, as well as the chances of drawing in their funds and seeing how reliable they are. We are going to analyse and compare between the three biggest Latvian commercial banks (AS “Swedbank”, AS “SEB bank”, AS “DNB bank”) their deposit options, return percentages and amounts, a set time span: year 2010 – year 2012. Bachelors degree work goal is to analyse Latvian commercial bank deposit forms, market trends and based on that to propose changes in the deposit base for its improvement. The following tasks have been made to achieve the Bachelors degree work goal : 1.Analyse Latvian commercial bank deposit form and fund forming; 2.Analyse Latvian commercial bank reliability, accumulation tendencys and market analysis; 3.Analyse and compare between the three biggest Latvian
Deposits in Latvian commercial banks and their analysis
Keywords: Ekonomika