Uzņēmuma SIA "Farma" vadīšanas sistēma un tās pilnveidošana - Engelberga, Laura (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba „Uzņēmuma SIA „FARMA” vadīšanas sistēma un tās pilnveidošana” mērķis ir sniegt priekšlikumus vadīšanas sistēmas pilnveidošanai uzņēmumā SIA “FARMA”. Maģistra darbā raksturotas vadīšanas funkcijas satura izmaiņas mūsdienu mainīgajā vidē, sniegts uzņēmuma SIA „FARMA” darbības satura un īpatnību raksturojums, analizētas plānošanas īpatnības mūsdienu mainīgajā vidē, raksturota plānošanas funkcijas veikšana uzņēmumā SIA „FARMA” un sniegti priekšlikumi tās pilnveidošanai, izpētīta organizēšanas funkcija un tās pilnveides iespējas uzņēmumā SIA „FARMA”. Maģistra darba noslēgumā sniegti priekšlikumi SIA „FARMA” vadīšanas sistēmas pilnveidošanai. Darba apjoms - 95 lpp., tajā ir 2 tabulas, 16 attēli, 1 pielikums. Izmantoti 47 literatūras avoti. Atslēgvārdi: vadīšanas sistēma, plānošana, organizēšana, stratēģiskā karte, līdzsvaroto rādītāju sistēma, intervija, modelēšana, literatūras analīze

The aim of the master's thesis “Company SIA „FARMA” management system and its improvement” is to give suggestions for improvement of the management system of company SIA “FARMA”. The master’s thesis describes the changes in the content of management function in a changing environment, gives a description of company SIA “FARMA” and its characteristics, analyzes the characteristics of planning in a changing environment, describes the planning function in company SIA “FARMA” and outlines suggestions for its improvement, explores the organizing function and its development opportunities for company SIA "FARMA". Proposals for improvement of company SIA “FARMA” management system are given in the conclusion of the master’s thesis. The master’s thesis contains of 95 pages, 2 tables, 16 pictures, 1 attachment. 47 literature sources have been used. Keywords: management system, planning, organizing, strategic map, balanced scorecard, interview, modeling, literature analysis
Company SIA "Farma" management system and its improvement
Keywords: Vadībzinātne