Ģeogrāfisko informācijas sistēmu drošības pēctecība versiju nomaiņā - Šteinbergs, Andis (Latvijas Universitāte, 2008)
Izstrādātais darbs ir „Ģeogrāfisko informācijas sistēmu drošības pēctecība versiju nomaiņā”. Ģeogrāfiskā informācijas sistēma viennozīmīgi ir progresējoša tehnoloģija. Aizvien vairāk institūcijas meklē veidus kā atvieglot, uzlabot ikdienas darbus un pilnveidot sevi. Ģeogrāfiskā informācijas sistēma nav tikai programma vai sistēma, tā ir lieta, kas ir nepieciešama daudziem uzņēmumiem, cilvēkiem, kas saistīti ar ģeogrāfiskajiem datiem. Ņemot vērā sistēmas attīstības tempus un pielietošanu, tā ir spēcīga un augstvērtīga sistēma attiecīgajām institūcijām. Darba gaitā autors izpētīja akciju sabiedrības „X” ģeogrāfiskās informācijas sistēmas drošību pirms un pēc versijas nomaiņas. Izstrādājot bakalaura darbu, autors secināja, ka informācijas sistēmas drošības nozīmīgums nemainās pirms un pēc versijas nomaiņas. Atslēgas vārdi: Ģeogrāfiskā informācijas sistēma Informācijas sistēmu drošība Xpower programmatūra

The developed work is „Geographic information systems security succession in changes of versions”. The geographic information system easily is a progressing technology. More and more institutions are looking for ways to ease, better everyday work and improve themselves. The geographic information system isn’t just a program or system, it is a thing many enterprises, people who are bound to geographical data, need. Taking into consideration the rates of development of the system and the use, it is a strong high-quality system for the respective institutions. During the course of work the author looked into the joint-stock company’s „X” safety of the geographic information system before and after the change of versions. During the development of the bachelor’s work, the author came to the conclusion that the significance of the safety of the information system doesn’t change before and after the change of versions. Key words: Geographic information system Safety of information systems Xpower software
Geographic information systems security succession in changes of versions
Keywords: Datorzinātne