Radošo industriju kvartāla Spīķeri tīmekļa vietnes izstrāde - Skuja, Rihards (Latvijas Universitāte, 2010)
Kvalifikācijas darbā ir aprakstīts tīmekļa programmēšanas valodās izstrādāts radošo industriju kvartāla Spīķeri portāls, kura mērķis ir informēt lietotājus par notikumiem Spīķeru kvartālā un sniegt informāciju par kvartāla iemītniekiem. Portāla galvenās raksturiezīmes ir ērta satura administrēšana, afišas un emuāra jaunumi, kas sastāv gan no teksta, gan attēliem. Papildus sadaļas ar informāciju kā nokļūt, telpu nomu, vēsturi.

Qualification work describes creative industries quarter Spīķeri portal developed in the Internet programming language which aims at informing users about events at Spīķeri Quarter and provide information on a quarterly lodgers. The main characteristics of the site is easy content management, posters and news blog, which consists of both text and images. In addition there is sections to get information such as, contacts, room rental, history.
Creative industries quarter Spīķeri web site development
Keywords: Datorzinātne