Vertikālā lēciena pilnveidošana U-12 vecuma grupas volejbolistiem - Čumiks, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2025)
Vertikālais lēciens ir būtisks faktors volejbolā, jo tas tieši ietekmē gan uzbrukuma, gan aizsardzības efektivitāti

Vertical jump is an essential factor in volleyball because it directly affects the effectiveness of both offense and defense
Vertical jump improvement for U-12 age group volleyball players
Keywords: Sporta zinātne; Volejbols; U-12 volejbolisti; Augsts lēciens; Fiziska sagatavotība; Treneris