POMDP failu konvertācija un apstrāde - Lapiņš, Oskars (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darba nosaukums ir “POMDP failu konvertācija un apstrāde”. Darbā tiek aprakstīti MDP un POMDP modeļi, POMDPx un POMDP failu formāti un šo failu formātu savstarpējai konvertācija, izmantojot programmēšanas valodu C++.

The title of the bachelor paper is “POMDP file convertation and handling”. The paper describes MDP and POMDP modules, POMDPx and POMDP file format structure and how to convert one to another using programming language C++.
POMDP file convertation and handling
Keywords: Datorzinātne; MDP; POMDP; XML; C++