Potenciāli plaģiatizētu fragmentu meklēšana lielās tekstu kopās - Baumanis, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2009)
Šis kvalifikācijas darbs apraksta Java valodā rakstītu programmu. Programmas mērķis ir lielās tekstu kopās atrast līdzīgas rindkopas, kas varētu būt kopētas viena no otras, ar nelielām izmaiņām. Teorētiskais uzstādījums ir to lietot plaģiātu meklēšanai studentu un skolnieku darbos. Programmas lietojamības uzlabošanai, tai ir pievienots ar Swing vizuālo komponentu bibliotēkas palīdzību veidots vizuālais interfeiss ar ievades validāciju. Darbā iekļauts prasību apraksts, detalizēts klašu projektējums un testēšanas gaitas apraksts ar ekrānattēliem.

This qualification work describes a software program written in Java. The aim of the program is to find similar paragraphs in large volumes of text, that could have been copied one from another with minor changes. The theoretical idea is to use it to find plagiarised student works. To increase the usability of the program, a visual interface with input validation was added using the Swing visual component library. The work includes the requirements for the program, a detailed class design and description of testing with screenshots.
Seeking potentially plagiarised sections in large volumes of text
Keywords: Datorzinātne