Bez koda platformu salīdzināšana izstrādājot mobilo lietotni - Inguleviča, Zane (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darbā ir apskatītas un izanalizētas četras bez koda platformas – Bubble, Softr, Glide un FlutterFlow. Lai pilnvērtīgāk tiktu izpētītas iepriekš minētās platformas, darba laikā tika izstrādāts lietotnes projekts. Atrodama informācija par platformu plusiem, mīnusiem, iespējām, kā arī uzskaitītas iespējas, kādos gadījumos konkrētā platforma varētu būt labākais risinājums.

Four no-code platforms – Bubble, Softr, Glide and FlutterFlow – have been reviewed and analyzed in the bachelor thesis. In order to fully explore the platforms, an app project was developed during the work. You can find information about the pros, cons and possibilities of the platforms, as well as listed possibilities in which cases the particular platform could be the best solution.
Comparing no-code platforms when developing a mobile application
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; BEZ KODA PLATFORMAS; BEZ KODA PLATFORMU ANALĪZE; MOBILO LIETOTŅU IZSTRĀDE; BEZ KODA RĪKI