Eisstauungen an der Duena: Kurtenhof, Dahlenholm (17.04.1904.) - Kupfer, Karl Reinhold (My University, 1904)
Foto 1: Schürfung des Dünaufers durch Eis beim Lager Kurtenhof. Foto 2: Eisberg an Süd-West des Dahlenholm von West gesehen. Ledus izraisīts Daugavas krasta nogruvums pie Salaspils. Ledus "kalns" Doles salas dienvidrietumos, skats no rietumiem.
Ledus sastrēgumi Daugavā
Ice jams in Daugava
K. R. Kupfera 1904. gada 17. aprīlī fotografētie ledus sastrēgumi Daugavā pie Salaspils un Doles salas ar autora aprakstu. K. R. Kupfer's photographed ice jams in Daugava near Salaspils and Dole Island on 17 April 1904, with a autor's description. K. R. Kupfer fotografierte am 17. April 1904 Eisstauungen in der Daugava bei Salaspils und Dole Island mit einer Beschreibung vom Autor. (LU Muzeja Botānikas un mikoloģijas kolekcija M1613/288)
Keywords: ledus sastrēgumi; ice jams; Eissatuungen; Daugava; Doles sala; Salaspils; Kurtenhof; Dahlenholm; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences; Dünaufers