Hipotekārais kredīts Latvijas tirgū - Kornilova, Nataļja (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba tēma ir “Hipotekārais kredīts Latvijas tirgū”. Tā mērķis ir noskaidrot hipotekāro kredītu būtibu, izanalizēt informāciju par hipotekāro kredītu pieiejamību, izpētīt un izanalizēt hipotekāro kredītu Latvijas tirgū laika posmos no 2003. – 2013.gada. Lai sasniegtu noteiktos mērķus, jāveic šadus uzdevumus: hipotekāra kredīta attistības analīze Latvijā izpētīt hipotekārās kreditēšanas būtību; izanalizēt kredīta saņemšanas nosacījumus; izanalizēt banku sniegtos piedāvājumus; izpētīt hipotekāro kreditēšanu Lātvijas tirgū no 2003.gada līdz 2013.gadam; izdarīt secinājumus un priekšlikumus par hipoterkāro kredītēšanu Latvijas tirgū. Bakalaura darbs sastāv no trim galvenajām nodaļām. Kopējais apjoms ir 58 lpp. Pielikumos paradīta Zemesgrāmatas apliecība. Bakalaura darbs satur 15 attēlus un 8 tabulas.

The theme of the Bachelor’s thesis is “Mortgage loan in Latvia”. The aim of thesis is to find out mortgage loan essence, to analyze information about mortgage loan supplement, explore and analyze the mortgage market in Latvia periods of 2003. – 2013. To achieve the aim of the work, tha following tasks must be carried out: to analyze mortgage loan development in Latvia; to explore of mortgage loan essence; to analyse the conditions for mortgage loan; to analyze information about mortgage loan supplement; to investigate mortgage loan in Latvian market from 2003 to 2013; formulate the proposals and conclusions of mortgage loan in Latvia. Thesis consist of three main parts. The total size of the Bachelor is 58 pages. In th annexes is shown Land Registry certificate. Bachelor thesis contains of 15 graphs and 8 tables.
Mortgage loan in Latvia
Keywords: Ekonomika