Funkcijas jēdziens skolā un augstskolā - Sulojeva, Žanna (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darbā „ Funkcijas jēdziens skolā un augstskolā” izveidots teorētiskais un prakstiskais mācību materiāls skolēniem un studentiem, kurā aplūkotas elementāras funkcijas, to īpašības un piemēri, kur redzama funkcijas jēdziena saikne ar apkārtējiem dzīves procesiem. Bakalaura darbs satur uzdevumu izklāstu ar to risinājumiem, kuros jāpielieto zināšanas par funkcijas teoriju. Bakalaura darba atslēgvārdi: funkcija, funkciju īpašības, uzdevumi, dzīves procesi.

The Bachelor work " The concept of a function at school and university" has theoretical and training materials for pupils and students, which deals with elementary functions, properties and examples, which shows the features of the concept of connection with processes of life. The work examines various tasks with solutions, which applied knowledge of the theory of functions. The Bachelor work's keywords: function, functions properties, tasks, processes of life.
The Concept of a Function at School and University
Keywords: Pedagoģija