LU mācībspēku nozīmīgākie dāvinājumi LU Centrālajai bibliotēkai 20. gs. 20.-40. gados - Ļegeņkaja, Ilona (LU Bibliotēka, 2018)
Šajā pārskatā sniegta informācija par nozīmīgākajiem LU mācībspēku dāvinājumiem LU Centrālajai bibliotēkai 1920.-1940. gados.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science; Latvijas Universitātes Bibliotēka; Latvijas Universitātes Bibliotēkas krājums; Latvijas Universitātes mācībspēki; Grāmatu dāvinājumi; Zalts, Kārlis; Zālīte, Pēteris; Celms, Teodors; Blachers, Karls; Neureiters, Ferdinands; Krimbergs, Roberts; Asars, Jānis; Vītols, Alfrēds; Jansons, Jānis Alberts