Dabaszinātņu mācību metodika - Logins, Jāzeps; Birziņa, Rita; Dudareva, Inese; Kalvāne, Gunta (LU Akadēmiskais apgāds, 2020)
Grāmata paredzēta studentiem, topošajiem skolotājiem. Piedāvātais materiāls potenciāli būs noderīgs ikvienā metodikas kursā pamatizglītības skolotāju programmās, lai mērķtiecīgi organizētu skolēnu radošuma un līdz ar to caurviju prasmju – jaunrades un uzņēmējspējas, kritiskās domāšanas un problēmu risināšanas, kā arī pašvadītas mācīšanās – attīstību dažādās izglītības jomās.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Dabaszinātnes; Caurviju prasmes; Mācību metodika