SIA "Fortum Jelgava" personāla vadības informācijas sistēmas izveides projekts - Goluboviča, Ilona (Latvijas Universitāte, 2016)
Maģistra darba „SIA Fortum Jelgava personāla vadības informācijas sistēmas izveides projekts” mērķis ir uzlabot personāla vadības procesus uzņēmumā SIA Fortum Jelgava ieviešot tajā mūsdienu prasībām atbilstošu vienotu personāla vadības informācijas sistēmu. Maģistra darba mērķa sasniegšanai autore izpēta esošo situāciju uzņēmumā SIA Fortum Jelgava, analizē personāla vadības procesus, identificē problēmas un piedāvā risinājumus problēmu novēršanai, izmantojot projekta vadīšanas metodes. Maģistra darba pētījuma rezultātā tiek identificēta problēma – SIA Fortum Jelgava personāla vadības informācijas sistēma neatbilst mūsdienu prasībām, jo personāla dati glabājas vairākās savstarpēji nesaistītās informācijas sistēmās un failos, tie nav pārskatāmi un to apstrādāšanai ir nepieciešami lieli laika un cilvēku resursi. Lai risinātu un novērstu problēmu autore izstrādā projektu, kura ietvaros uzņēmumā tiektu ieviesta vienota personāla vadības informācijas sistēma, izmantojot Fortum korporācijas piedāvāto personāla vadības informācijas sistēmas risinājumu. Maģistra darba atslēgvārdi ir projekts, projekta vadīšana, personāla vadības informācijas sistēma.

The goal of Master's thesis "Implementation of HR management information system in Fortum Jelgava SIA" is to improve HR management processes in the company by implementing advanced and unified HR management information system. In Master’s thesis research author explores the current situation of the company Fortum Jelgava SIA by analysing HR management processes, identifaing problems and offering solutions by using project management techniques and methods. During Master's thesis research was identified a problem – current Fortum Jelgava SIA HR management information system does not meet requirements of effective and modern HR management information system, because data are stored in a different systems and files which are not connected, the data are not transparent and maintenance of systems data are requiring big amount of time and human resources. In order to solve the problem, author proposes to implement Fortum Corporation HR management information system solution. Author has developed the project for implementation of corporate HR system by using project management techniques and methods. Master’s thesis keywords is project, project management, human recourses management information system.
Implementation of personal management system in company "Fortum Jelgava"
Keywords: Vadībzinātne; projekts; projektu vadīšana; informācijas sistēma; personāls; projektu plānošana