Kooperatīvas spēles ar komunikāciju struktūru - Bērziņa, Anna (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darbs veltīts kooperatīvām spēlēm ar komunikāciju struktūru. Darbā tiek dots ieskats klasiskajā kooperatīvo spēļu teorijā, nestrikto kopu teorijā, kā arī apskatīti nestriktu kooperatīvu spēļu teorijas pamati. Tiek parādīta nepieciešamība papildus spēlētāju koalīcijām apskatīt un ieviest komunikāciju struktūras. Piemēros parādīts, kā šīs komunikāciju struktūras darbojas.

This paper thesis are written about cooperative games with communication structure. In this work is given an insight in crisp cooperative game theory, fuzzy group theory and rudiments of fuzzy cooperative game theory. An exigence of introducing and examining communication structures in addition of players coalition is shown. Test examples illustrate the performance in these communication structures.
Cooperative Games with Communication Structure
Keywords: Matemātika; kooperatīva spēle; klasiska koalīcija; nestrikta koalīcija; komunikāciju struktūra; Šeplī vērtība