A/S „NORVIK BANKA” sistēmas stabilitātes pilnveidošana - Kočanova, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darbs sastāv no četrām nodaļām. Pirmajā nodaļā tika izskatīta finanšu tirgus funkcionēšanas struktūra un attīstības tendences. Otrajā nodaļā tika izpētītas komercbanku stabilitātes problēmas galvenās pazīmes. Tika raksturota banku darbības risku pārvaldīšana un tās galvenie posmi. Trešajā nodaļā, veicot A/S „NORVIK BANKA” finanšu rādītāju analīzi, personāla un Bankas stratēģiskās vadīšanas būtības izpēti, tika noteikta problēma. Ceturtajā nodaļā ir izstrādāti priekšlikumi un rekomendācijas noteikto trūkumu novēršanai. Ir izdarīti secinājumi, kuri bija iegūti pētījuma gaitā. Maģistra darbs ir izpildīts uz 92 lappusēm un satur 36 attēlus, 12 tabulas. Literatūras saraksts ietver 44 nosaukumus un 5 pielikumus. Darbā tika izmantota zinātniskā literatūra, dati no masu informācijas līdzekļiem, statistiskie dati un Interneta resursi.

The content of the Master’s graduation paper is stated in four parts. Part I reveals the financial market’s functional structure and development trends. Part II describes the important characteristics of the stability problem of commercial banks. It’s also describes the banking risk management and its main stages. In the third part, after analyzing the financial measures of the JSC “NORVIK BANKA”, the instruction of the essence of personnel, and strategic management of the Bank, the problem was identified. In the fourth part proposals and recommendations for the removal of the established disadvantages are offered. The summary findings that were made on the basis of the research are stated. The Master’s graduation paper is written in 92 pages and contains 36 figures, 12 tables. The list of references contains 44 names and 5 enclosures. In this research was used the scientific literature, mass media information, the statistic data and the Internet.
Improvement of the stability of the JSC "NORVIK BANKA" system
Keywords: Ekonomika