Apdzīvojuma izmaiņas Druvienas pagastā pēc 1990.gada - Ozols, Jānis (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbs „Apdzīvojuma struktūras izmaiņas Druvienas pagastā pēc 1990.gada” izstrādāts laika posmā no 2011. – 2013.gadam. Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes Zinātņu fakultātes Ģeogrāfijas nodaļas Cilvēka ģeogrāfijas katedrā. Bakalaura darba mērķis ir analizēt izmaiņas iedzīvotāju sastāvā un apdzīvojuma struktūrā Druvienas pagastā pēc 1990.gada. Atslēgas vārdi – Druvienas pagasts, iedzīvotāji, demogrāfiskie rādītāji, apdzīvojums, apdzīvojuma struktūras izmaiņas.

The bachelor’s work „Settlement structure changes in Druviena Parish after 1990” has been written during 2011 – 2013 in the Section of Human Geography, Department of Geography at the Geography and Earth Sciences in the University of Latvia. Bachelor’s work aim is to analyze the changes of the inhabitants and settling structure in Druviena Parish after 1990. Key words – Druviena Parish, inhabitant, demographic indicators, settlement and settlement structure changes.
Changes of Settlement in the Druviena Parish after 1990
Keywords: Ģeogrāfija