Latvijas purvu veģetācijas klasifikācija un dinamika - Latvijas Universitāte (Teiču valsts rezervāts, 1998)
Rakstu krājumā apkopoti pēdējo gadu Latvijas purvu un ezeru krastu veģetācijas pētījumu rezultāti. Analizēti Teiču purva veidošanās apstākļi pēc putekšņu diagrammām. Publicētas purvu augu sabiedrību sintaksonomijas shēmas un sinoptiskās tabulas.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology::Terrestrial, freshwater and marine ecology; Augu ekoloģija; Purvu veģetācija; Veģetācijas dinamika; Augu sabiedrības; Teiču valsts rezervāts; Mire vegetation; Plant communities