LTV7 kā sporta kanāla reputācijas aspekti auditorijas vērtējumā - Steponenaite, Jurāte (Latvijas Universitāte, 2010)
Izstrādātā bakalaura darba tēma ir LTV7 kā sporta kanāla reputācijas aspekti auditorijas vērtējumā. Bakalaura darba ietvaros tiks noskaidrots patērētāja, t.i., skatītāju vērtējums šiem reputācijas aspektiem, kas izvēlēti pēc Korporatīvā Reputācijas Koeficienta faktoriem. Apskatītā pētnieciskā problēma - ikvienam kanālam ir svarīgi zināt, ko par to domā tā skatītājs. Taču bieži vien netiek pievērsta liela uzmanība. Lai uzzinātu kā LTV7 sevi pozicionē un kā to vērtē patērētājs, tika izmantotas 3 pētniecības metodes – intervija, anketēšana un fokusa grupa. Darbs ir sadalīts 3 daļās – teorētiskajā, metodoloģijā un empīriskajā. Darba rezultātā tika izvirzīts galvenais secinājums: LTV7 kanāla reputācija nav stabila, bet tā arī nav negatīva, jo pazūdot lieliem sporta notikumiem, skatītāju loks samazinās. Tādējādi reputācija nav noteicošais faktors kanāla attīstībā, bet tiek pakārtots programmai.

Theme of developed bachelor work is Reputational aspects of channel LTV7 by audience assessment. It will be established assessment of reputation aspects by consumers (viewers), based on Corporate Reputational Quotient. Examined research problem – it is very important for every channel to know what its viewers think about it. But often it is paid too less attention. To find out how LTV7 is positioning itself and how consumers evaluate it, 3 research methods will be used – interview, survey, focus group. Work is dividend in three parts – theoretical, methodology and empirical. The main deduction is made: reputation of channel LTV7 isn’t stable, but also it is not negative. Because when big sport events disappear, the number of viewers decreases. So reputation is not the main factor in developing the channel, but reputation depends on program.
Reputational aspects of channel LTV7 by audience assessment
Keywords: Komunikācijas zinātne