Bibliotēku sistēmas klientu portāls - Bērziņš, Edgars (Latvijas Universitāte, 2016)
„Bibliotēkas sistēmas klientu portāls” ir tīmeklī bāzēts portāls, kurš nodrošina uzņēmuma „Bibliotēkas Informācijas sistēmas ALISE” klientiem ērtu un drošu informācijas iegūšanu un ir viegli administrējams portāls. Projekts ir izstrādāts pēc spējas (agile) izstrādes metodes. Portāla izstrādē ir izmantota tīmekļa lietojumprogrammu sistēma MVC, kura pamatā izmanto ASP.NET tīmekļa vietņu programmēšanas valodu.

"The library system customer portal" is a web-based portal, which provides the company's "Library Information system ALISE'' convenient and reliable obtaining of information for customers and portal is easy to administrable. The project is the result of the ability (agile) development techniques. The portal is built on MVC web application framework, which is based on using ASP.NET website programming language.
Library system client portal
Keywords: Datorzinātne; Portāls; Administrēšana; MVC; ASP.Net; BIS Alise